تقریبا همه ی ما در زندگی روزمره خود با کسب و کارهای اینترنتی مختلفی روبرو شده ایم و بارها هم اتفاق افتاده که از این طریق خرید و یا نیاز خود را برطرف کرده ایم. در مقاله ی 10 روش کسب و کار اینترنتی ، میخواهیم در مواردی که میتوان توسط آنها از اینترنت ، کسب درآمد کنیم را برای شما بیان کنیم تا بتوانید با فعالیت دریکی از آنها به درآمد برسید و موفق شوید.
کسب و کار اینترنتی چیست؟
کسب و کار اینترنتی به هر کاا و یا خدمتی که از طریق اینترنت ارائه می شود گفته می شود.مانند خرید پوشاک ، به جای اینکه وقت بگذارید و به بازار بروید از طریق اینترنت لباس مورد نظر خود و یا کیف و کفش و هر چیزی که نیاز دارید را خریداری کنید. امروزه فروشگاههای اینترنتی زیادی بوجود آمده اند که از طریق سایت و یا پیج اینستاگرام محصولات مختلفی را میفروشند و کسب در آمد می کنند. این ارائه خدمت می تواند هم کالا باشد و یا اینکه خدمتی را اعم از خدمات درسی و آموزشی به جای اینکه در سر کلاس و یا آموزشگاههای مختلف حضور داشته باشید و به خصوص در شرایط وقوع بیماری های مختلف مانند کرونا و یا ارائه ی هر خدمتی که میتوان آن را از طریق اینترنت عرضه کرد.
بسیاری از افراد هم هنوز در حوزه ی کاری خود به شیوه سنتی فعالیت می کنند که با اینترنتی کردنه کار خود می توانند درآمد خود را افزایش بدهند و مانند رقبای خود که در اینترنت مشغول به فعالیت هستند ، از این طریق هم کسب درآمد داشته باشند. اگر هنوز کسب و کار خود را اینترنتی نکرده اید، در اسرع وقت این کار را انجام دهید و از نتیجه ی آن و کسب درآمد بیشتر لذت ببرید، با توجه به اینکه راه اندازی کسب و کار اینترنتی ، نیاز به تجربه و آگاهی نیز دارد ، می توانید با ما در ارتباط باشید و در مورد کسب و کار خود از مشاوره ی متخصصین ما در این زمینه استفاده کنید .
1. طراحی سایت بدون کدنویسی
در مورد این موضوع صحبت کردیم که افراد برای کارهای اینترنتی خود باید از سایت یا پیج اینستاگرام استفاده کنند، پس شغلی که می توان در زمینه معرفی کرد این است که طراحی سایت بدون کدنویسی را آموزش ببینید و از طریق سیستم وردپرس که نرم افزاری تحت وب هست و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید و برای دیگران وب سایت های بسیار زیبا و کاربردی طراحی کنید تا بتوانند خدمات و کالاهای خود را به فروش برسانند و شما هم از این طریق کسب درآمد کنید.
مطلب پیشنهادی: حمله های وردپرس و جلوگیری از آنها
2. برنامه نویسی تحت وب
یکی از مهارت هایی که می تواند شما را به در آمد بالایی برساند و برایتان پولساز باشد برنامه نویسی و کدنویسی است که بسیار محبوب است و افراد زیادی به این فراگیری این مهارت روی آورده اند. پس برای این کار باید یک زبان برنامه نویسی را آموزش ببینید و فرقی نمی کند که از چه زبانی برای برنامه نویسی انجام شود بلکه نکته قابل توجه این است که برای یادگیری زبان برنامه نویسی ای وقت بگذارید که ترند است و در این حوزه بیشتر استفاده می شود. در زیر نمونه هایی از زبان های برنامه نویسی را بیان کرده ایم.
9 زبان برتر برنامهنویسی برای یادگیری در سال 2021:
- javascript
- Swift
- Scala
- Go
- Python
- Elm
- Ruby
- #C
- Rust
3 – طراحی اپلیکیشن :
یکی از چیزهایی که امروزه مردم بیشتر از هر چیز دیگری با آن سر و کار دارند گوشی های موبایل است که تقریبا همیشه در دسترس اکثر افراد هست. حالا اگر بتوانید اپلیکیشن های کاربردی طراحی کنید و یا اگر ایده ای دارید که می توانید آنرا به صورت اپلیکیشن ارائه دهید، می توانید با یک طراح اپلیکیشن ارتباط برقرار کنید و این را انجام دهید.
بسیاری از شرکت های توسعه دهنده ی نرم افزار هستند که می توانند برای ساختن اپلیکیشن به شما کمک کنند و اگر در مورد برنامه نویسی اطلاعاتی دارید هم می توانید با فریلنسرها که در سایت های مختلفی مانند پونیشا فعالیت می کنند ارتباط برقرار کنید و از آنها برای انجام این کار استفاده کنید.
4 – کسب درآمد از شبکههای اجتماعی
یکی دیگر از راههای کسب درآمد از اینترنت ،فعالیت در شبکه های اجتماعی می باشد. شبکه های اجتماعی که بیشتر افراد برای کسب و کار از آن استفاده می کنند می توان به اینستاگرام و تلگرام اشاره کرد.
برای این کار نیاز دارید که در مورد هر کدام از شبکه هایی که می خواهید در آن فعالیت کنید آموزش ببینید و یا سرچ کنید تا با استراتژی ها و عملکردهای آنها به خوبی آشنایی پیدا کنید. می توانید در ابتدا برای خود یک صفحه مجازی درست کنید و آنرا با محتواهای مفید و کاربری فعال نگه دارید و در آن خدمات یا کالاهای خود را عرضه کنید. یا اینکه می توانید برای کسانی که تمایل دارند یک صفحه ی مجازی در شبکه های اجتماعی داشته باشند را طراحی کنید ، بسیاری از افراد هم هستند که صفحه ی مجازی دارند ولی فرصت اینکه بتوانند بر روی آن فعالیت کنند را ندارند و شما می توانید برای آنها به فعالیت کنید.
در هر زمینه ای که مهارت دارید می توانید یک صفحه مختص به همان حوزه را طراحی کرده و فعالیت کنید و از این طریق راههایی را برای کسب در آمد از آن طراحی کنید.
5 – تدریس مجازی یا از راه دور
اگر شما در زمینه های مختلف آموزشی و حتی یک مورد تسلط کافی دارید و می توانید آن را آموزش دهید می توانید از فضای مجازی سایت و شبکه های اجتماعی برای این کار استفاده کنید و آموزش ها ی آنلاین خود را به صورت دوره یا وبینار ارائه بدهید.
مطلب پیشنهادی: مزایای کسب و کار اینترنتی
وبینار چیست؟
وبینار (Webinar) از عبارت Web-based seminar گرفته شده و به هر دوره یا کلاس و سمیناری که به صورت زنده و آنلاین ، دوطرفه و تعاملی در یک زمان معین و در محیط وب اتفاق می افتد می گویند.
6 – راهاندازی فروشگاه اینترنتی
می توانید از طریق راهاندازی فروشگاه اینترنتی کسب در آمد کنید . ممکن است محصولات شما در این فروشگاه به صورت فیزیکی یا دانلودی بوده و یا اینکه محصولات دیگر مشاغل را در سایت خود با دریافت کردن پورسانت برای هر فروش دریافت کنید.
اما قبل از اینکه فروشگاه خود را راه اندازی کنید حتما بررسی کنید که آیا محصولات شما خریدار دارد یا خیر . همچنین برای راه اندازی فروگاه نیاز به محتوا هم دارید که باید از عکس و فیلم های باکیفیت و متن های مفید و کاربردی استفاده کنید.
قبل از اینکه فروشگاه خود را راه اندازی کنید حتما با یک مشاور کسب و کار آنلاین صحبت کنید . تا بتوانید به صورت کامل همه جوانب کار را بسنجید و با آگاهی کامل نسبت به کالای مورد نظر خود ادامه دهید.
7 – بازاریاب یا دیجیتال مارکتر شوید
در صورت کلی بازاریاب یا دیجیتال مارکتر را به کسانی می گویند که با استفاده از ابزار های دیجیتال ، بازاریابی را انجام میدهند.دیجیتال مارکتر با استفاده از ابزارهای مختلف با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و محصولات و خدمات را معرفی و تبلیغ می کند و آنها را متقاعد می کند که خرید انجام بدهند.
در حوزه دیجیتال مارکتینگ می توانید فعالیت های مختلفی را انجام دهید. در زیر، لیستی از بعضی فعالیت هایی که می توانید در این حوزه انجام دهید را بیان کردیم.
- چیدن استراتژی محتوا و تولید محتوا؛
- طراحی سایت و خدمات UI و UX؛
- سئو و بهینه سازی سایت برای گوگل؛
- تحلیل داده و آمار؛
- تصویر برداری و فیلم برداری؛
- تدوین و انیمیشن؛
- تصویر سازی و گرافیک؛
- برنامه نویسی و ساخت اپلیکیشن؛
- تبلیغات و بازاریابی؛
- مدیریت شبکه های اجتماعی؛
- ادمین سایت یا شبکه اجتماعی.
8 – متخصص سئو و بهینه سازی سایت (SEO)
بهینه سازی موتورهای جستجو یا به عبارتی سئو کردن سایت، تاثیر بسزایی در پیشرفت و بالا رفتن کسب در آمد دارد ، در حالی که بسیاری از کسب و کار ها از این موضوع بی اطلاع هستند. شما می توانید با داشتن این تخصص، برای افراد توضیح دهید و آنها را برای بهینه سازی و سئو سایت خود ترغیب کنید.
با گذاراندن یک دوره ی آموزشی و یا سرچ در گوگل و یافتن مطالب آموزشی می توانید به زودی و طی چند ماه سئو را یاد بگیرید .
باید بتوانید ساختار سایت، محتوا و نحوه استفاده از کلمات کلیدی و… را برای افزایش ترافیک بیشتر تحلیل کنید. برای تحلیل و رفتار کاربر می توانید از گوگل آنالیز استفاده کنید که بهترین یار سئوکاران است.
9 – بلاگر شوید
یک صفحه در ایستاگرام برای خود درست کنید و در زمینه ای که می توانید کار انجام دهید محتوا بگذارید و فالوور جذب کنید. یا اینکه می توانید با پیشرفت پیجتان، برای دیگران نیز تبلیغات انجام دهید و کسب درآمد کنید.
10 – طراحی سایت آموزشی
می توانید برای هر تخصصی که دارید یک سایت طراحی کنید . آموزش های خود را در سایت قرار بدهید و دوره های آموزشی تهیه کنید و برای فروش بگذارید، همچنین در کنار این کار می توانید با پیشرفت سایتتان ، تبلیغات نیز انجام دهید.